Зошто сме најдобри?

Безбедната и квалитетна достава на Вашите пратки е наш приоритет. Ние го цениме Вашето време и избор, затоа секогаш посветено и професионално пристапуваме кон пратките и клиентите.


Нашата Мисија

Задоволниот корисник е наша задача

Пост Експрес Македонија е основана во 2015 година, со цел брза, едноставна и навремена достава на секаков вид на пратки на територијата на Република Македонија. Водени од сèвкупниот ентузијазам и посветеност на нашите вработени, за две години станавме успешна приказна преку одлична соработка со бројни реномирани компании. Нашата визија е да служиме како пример за останатите компании од поштенските услуги преку гарантиран квалитет и професионализам како од менаџерскиот тим така и од нашите курири.

Нарачај онлајн

Напредуваме заедно со технологијата.

Од домашни производи од Рептил, до прекрасни парчиња облека и обувки од продавниците на Fashion group и спортска опрема од Sport Vision,се само дел од сè што може да Ви биде испорачано. Вие одберете, ние доставуваме!
  • link
  • link
  • link
  • link
  • Пакети
 Дознај повеќе
 

IT Поддршка